به گزارش ميراث آريا (chtn)‌ ابوالقاسم جزايري، مشاور تغذيه‌اي معاون بهداشتي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي گفت : اگر هنگام صرف غذا از آب و مايعات زياد استفاده شود شيره‌هاي گوارشي رقيق شده و در نتيجه نمي‌توانند اثر کامل در هضم و جذب مواد غذايي داشته باشند که نتيجه آن اختلال در هضم و جذب مواد غذايي و ايجاد نفخ و اختلال در دستگاه گوارش است.

وي با اشاره به اين که تند غذا خوردن و خوب نجويدن غذا هضم غذا را دچار مشکل مي‌کند، افزود: نخستين مرحله هضم بعضي از مواد غذايي، در دهان و بوسيله بزاق دهان انجام مي‌شود و اين در صورتي است که غذا به خوبي جويده، خرد و با بزاق دهان آغشته شود.

جزايري تصريح کرد: چنانچه غذا با عجله خورده شود و غذا را به خوبي نجويم، در هضم و جذب مواد غذايي اختلال ايجاد مي‌شود و اين امر مي‌تواند موجب سنگيني، دل درد و ناراحتي‌هاي گوارشي شود.

وي گفت : توصيه مي‌شود غذا در هنگام خوردن، حرارت مناسب داشته باشد يعني نه خيلي سرد و نه خيلي گرم باشد و همچنين به آرامي جويده شود تا هضم آن سريعتر صورت گيرد./122

انتهای پیام/

کد خبر 1389090510